Дари картичка с послание за Коледа 2021 – зарадвай баба и дядо от село!

📌 Инициативата е насочена към деца, които обичат да творят и биха създали картичка с послание, с която да зарадват непознат възрастен за предстоящите коледни празници. 🎄

⌛ До 12.12.21 г. очакваме вашите ръчно изработени картички с послания, които ще се погрижим да достигнат до максимален брой възрастни хора на територията на община Карлово!

От вас зависи – колкото повече картички получим, толкова повече усмивки от баба и дядо ще предизвикаме!

🎅🏻 Хо-хо-хо! Имаме уверението от страна на Дядо Коледа, че всички деца, които се включат в кампанията, ще получат изненада по пощата!

‼️ ВАЖНО‼️ Децата от двете населени места – с. Столетово и с. Куртово, в които са локализирани офисите на двете организации, могат да занесат своята коледна картичка лично! 👋

Организатори на инициативата сме ние и нашите приятели от НЧ „Христо Ботев -1928“ Столетово.
Ако имате нужда от повече информация, не се колебайте да ни пишете или да ни се обадите!

Публикувано от makngo

Сдружение “Млади, активни, креативни” е създадено през 2013 г. Членовете на сдружението са активни млади хора както от по-малките население места на Община Карлово, така и от общинския център. Членове и доброволци на организацията ни са над 50 младежи, като действащото и най-активно ядро са 10 младежи, които се занимават с организацията и изпълнението на различни проекти и инициативи, организационната и ежедневна работа на сдружението и осъществяват връзката с ръководството на местното кметство и общината. От няколко години активно се включваме в местните, националните и международните проекти и инициативи. Почти всички членове на сдружението са участвали в множество младежки обмени и обучителни курсове в различни европейски държави. Освен това успешно oсъществихме два международни младежки обмена, подкрепен от Програмата "Еразъм+" и считаме, че натрупахме известен опит и бихме приложили наученото при осъществяване на следващи проекти. Участвали ме като партньорска организация в 4 младежки обмена в Италия, Испания, Полша и Румъния.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Get started
%d блогъра харесват това: