Екип

Ние сме малък, но много мотивиран и активен екип от специалисти. Обичаме това, което правим и го правим с много любов, търпение и целеустременост.

Катя Алексиева-Стойнова

Председател на Управителния съвет на Сдружение „Млади, активни, креативни“

Притежава дългогодишен опит в разработването и управлението на проекти. Преминала множество обучение за правата на човека, равнопоставеност на половете, трафик на хора на национално и международно ниво, предприемачество, лидерски и организационни умения и др.. Преминала е обучения, насочени към работата с жени и младежи от различни социални групи, преодоляване на конфликти, работа в екип. Била е координатор проекти и финансово отговорно лице на над 30 проекта на национално и международно ниво. Участва в разработването, управлението и реализирането на всички наши проекти до момента.

Email me: katia_aleksieva@abv.bg, makngo@abv.bg

Ивелина Арабаджиева

Координатор проекти

Член е на Управителния съвет на сдружението и координатор на проектите. Има дългогодишен организационен опит в работата с деца в междуетническа и междукултурна среда. Преминала е множество обучения за права на човека, равнопоставеност на половете, толерантност и борба с дискриминацията

Email me: makngo@abv.bg

Веселина Кацарова

Финансово отговорно лиц

Завършва магистърска степен „Счетоводство и контрол“ и има 4 години опит като оперативен счетоводител. Била е финансово отговорно лице на всички проекти на СНЦ „МАК“. Член е на сдружението и участва активно в планирането, организирането и реализирането на проекти, инициативи и кампании на сдружението.

Email me: makngo@abv.bg


Искате да се включите в инициативите на организацията?


Create your website with WordPress.com
Get started
%d блогъра харесват това: